Nyhetsbrev med sommarhälsning

1 Jul 2016 15:47 - Kommentera

vildmark

[Nyhetsbrev 1 juli 2016] Sommaren är kort, det mesta re…. Nä, vik hädan negativa tankar. Nu ser vi fram emot en härlig tid med god mat och trevligt umgänge. Vi på Matfesten önskar er alla en skön sommar och så ses vi i augusti för att med ny energi träffas och umgås på en sensommarfest fylld med matglädje.

Mat i parken och vid älven
Som vanligt kan vi hälsa välkommen till Stadsparken för en bit mat vid parkborden, på picknickfilten eller på stående fot. Trivsamt småsnack med folk du träffar ingår i möjligheterna. En favorit är också tillbaka – Vildmarkstältet sätts upp vid kanten av Skellefteälven. Mustig mat tillagad över öppen eld, och bygdens smaker utlovas av Thorbjörn & co.

Kundevent eller kick-off?
Vad behöver din kund eller ditt eget företag? Firmafest, kick-off, produktlansering, kundevent? Matfestens eventtält är en ny flexibel arena för evenemang av alla de slag. Ta chansen till en bra upptakt på hösten!
Mer information ››

Bjuder nyinflyttade på mat
Nyinflyttad? Då bjuder Skellefteå kommun dig på picknick i Stadsparken. Torsdag den 25 augusti kl 16-20 finns de på Matfesten, lånar ut picknickfiltar och byter din inbjudan till en matbiljett/person som kan användas i något av mattälten i Stadsparken valfri dag under helgen. En särskild inbjudan kommer att gå ut, riktad till nya Skellefteåbor.

Prata lokal mat med LRF
”Västerbotten blir vad vi äter” är temat när LRF Västerbotten medverkar på Matfesten. Välkommen till Skördemarknaden för att prata lokal mat med mjölkbönder från Skelleftebygden. Intill marknaden ordnar även LRF familjeaktiviteter med en lättsam trekamp och annat skoj.
Mer information om program ››

Kulturkraft kryddar
Även i år fylls Trädgårdsgatan med kulturupplevelser förmedlade via KulturKraft Skellefteå. Där serveras musik, dans, konst, teater, berättelser, kulturinformation och mycket annat från Skellefteås rika kulturliv.

 

 

Lämna en kommentar

Namn *

E-post *

Hemsida