Matfesten

Är du redan med?
Vi hjälper förstås till att sprida information om alla som medverkar, sponsrar eller på annat sätt medverkar till Matfesten blir ett lyckat evenemang.
Meddela oss gärna vad som är på gång – din meny, vilka produkter du säljer, ditt särskilda erbjudande eller vilken aktivitet du planerar att genomföra. Då kan vi publicera här på webben och sprida info på Facebook.
Meddela även din Facebooksida så kan vi följa och dela.

Stöd Matfesten och dina egna affärer

Matfesten är en folkfest som lockar till tusentals besök (60 000 – 80 000 de senaste åren) och skapar goda affärsmöjligheter för matsäljare, producenter, odlare, handel, restauranger och andra näringsidkare. Arrangör är den ideella föreningen Matfestens vänner. Föreningen har inget eget vinstintresse utan syftet är att skapa en arena för näringslivet, stärka den lokala matkulturen och erbjuda ett folkfestligt evenemang.

Varför ska jag vara med?
Utan våra medverkande, sponsorer och samarbetspartners blir det helt enkelt ingen matfest och inga tusentals mat- och köpglada besökare i centrum.Genom att bli officiell medverkande med ett särskilt erbjudande på Matfesten eller går in som sponsor bidrar du till att evenemanget överhuvudtaget kan genomföras, samtidigt ger du dig själv goda affärsmöjligheter.

Hur kan jag medverka?
Förutom att köpa en plats på festområdet för din försäljning finns många fler sätt att medverka, sponsra eller på annat sätt dra nytta av norra Sveriges största matevent.

1. Plats på området för försäljning av mat, livsmedelsprodukter eller andra relaterade produkter.

2. Eventtältet: köp plats för kundevent, information, personalaktiviteter, produktlanseringar, försäljning, pop up-restaurang, kampanjer eller vad du vill använda det till. I paketet ingår även exponering i Matfestens egna kommunikationskanaler.

3. Sponsring/sponsortält: för den som vill satsa lite mer och synas lite mer. Vi är flexibla och med utgångspunkt i eventtältet som resurs resonerar vi oss fram till den lösning som passar dig bäst.

4. Officiell medverkande: för dig som vill medverka genom att nå besökarna med ett attraktivt erbjudande i din ordinarie restaurang, butik eller annan verksamhet.

5. Annonsera i Matfestens programtidning.

Kontakta oss för mer information om priser, olika sponsoralternativ med mera.